Loading...

تست پس از مقاربت (PCT)

در حوالي تخمك‌گذاري، موكوسی که از دهانة رحم ترشح مي‌گردد بیشتر و آبکی‌تر می‌شود. اين موكوس زمينه را براي انتقال اسپرم از واژن به درون رحم تسهیل می‌کند.

تست پس از مقاربت (PCT)

تست پس از مقاربت (Post Coital Test)

این تست یکی از اولین تست ها برای ارزیابی ناباروری است و در حدود بیش از 100 سال است که انجام می شود. زمان انجام PCT مهم بوده و باید در مرحله قبل از تخمک گذاری، در زمان بیشترین سیالیت و حجم موکوس انجام شود، بنابراین فرد و پزشک باید زمان تخمک گذاری را تخمین بزنند، تعیین دقیق این روز، کار مشکلی است، به خصوص اگر سیکل های قاعدگی نامرتب باشد. زمان تخمک گذاری با استفاده از روش های مختلف مثل کیت تشخیص تخمک گذاری و یا نمودار درجه حرارت پایه ای بدن (Body Base Temperature- BBT) محاسبه و برآورد میشود.
معمولاً زمان تخمک گذاری در سیکلهای قاعدگی منظم و 28 روزه، روز 14 سیکل می باشد.
در حوالي تخمك‌گذاري، موكوسی که از دهانة رحم ترشح مي‌گردد بیشتر و آبکی‌تر می‌شود. اين موكوس زمينه را براي انتقال اسپرم از واژن به درون رحم تسهیل می‌کند. بررسي ترشحات دهانة رحم غالباً با استفاده از يك اسپكولوم در حدود زمان تخمك‌گذاري انجام مي‌گيرد و كميت و كيفيت ترشحات دهانة رحم مورد ارزيابي قرار مي‌گيرد. بهترین روش برای بررسی موکوس دهانة رحم تست پس از مقاربت یا PCT[1] است. آزمايش پس از مقاربت يا PCT كاملاً شبيه بررسي ترشحات دهانة رحم در تست پاپ اسمیر است، به اين ترتيب كه اين آزمايش 12-4 ساعت پس از انجام مقاربت در حدود زمان تخمك‌گذاري صورت مي‌پذيرد (3-2 روز قبل از آزمایش باید از نزدیکی خودداری شود). اين بررسي نه تنها اطلاعاتي را در مورد كيفيت و كميت مخاط موجود ارائه مي‌دهد، بلكه ارزيابي كاملي از ميزان تعداد و تحرک اسپرم پس از تركيب با مخاط دهانة رحم فراهم مي‌آورد. این آزمایش بر اساس اندازه‌گیری پارامترهایی در موکوس مثل حجم، خاصیت سرخسی شدن[2]، قابلیت کش‌آمدن[3]، ویسکوزیته و سلول‌های عفونی درجه‌بندی می‌شود و زنانی که در این درجه‌بندی، نمرة بالای 10 به دست می‌آورند از لحاظ کیفیت و کمیت موکوس سرویکس در گروه نرمال قرار می‌گیرند. سپس تعداد و تحرک اسپرم و همینطور میزان اسیدیته (pH) در هر دو منبع واژینال و سرویکس (دهانه رحم) در زیر میکروسکوپ مشاهده می شود. در حالت نرمال pH واژن اسیدی و دهانه رحم خنثی یا قلیایی باشد و حداقل 10 اسپرم متحرک با درجه تحرک پیشرونده سریع و کند در میدان میکروسکوپی (با بزرگنمایی 400) باید مشاهده شود.
نتیجه نرمال PCT نقش تعیین کننده در انتخاب روش درمانی دارد و نشان دهنده آن است که:
1- شوهر به اندازه کافی اسپرم طبیعی تولید می کند.
2- به دنبال نزدیکی، اسپرم به طور صحیح در داخل واژن قرار گرفته است.
3- غدد دهانه رحم طبیعی هستند.
4- استروژن به میزان کافی قبل از تخمک گذاری تولید شده و در نتیجه تخمک گذاری طبیعی است.
5- آنتی بادی ضد اسپرم در موکوس وجود ندارد. منفی شدن PCT یعنی عدم وجود اسپرم یا بی حرکت بودن تمام اسپرمها درموکوس می باشد.

مواردی که سبب غیر طبیعی شدن تست می شوند عبارتند از:
PCT -1 در زمان مناسب انجام نشده است. برای مثال PCT خیلی زود یا خیلی دیر در سیکل انجام شده است. زمان اشتباه از شایعترین علل نتیجه غیر طبیعی بوده و لازم است که دوباره تکرار شود.
2- تخم ک گذاری در طی آن سیکل قاعدگی رخ نداده است. شاید دلیل آن فشار و استرس و تعیین غلط زمان انجام نزدیکی باشد.
3- تعداد اسپرم خیلی کم بوده یا حرکت آن کم است.
4- دهانه رحم غیرطبیعی می تواند سبب منفی شدن تست گردد. برای مثال عفونت مزمن در دهانه رحم مانع تولید موکوس کافی می شود و در بعضی از زنان که دارای زخم در دهانه رحم می باشند، موکوس به اندازه کافی تولید نمیشود. همچنین بیمارانی که سابقه جراحی دهانه رحم داشته اند، برای مثال مخروط برداری دهانه رحم (Conization) که طی این عمل جراحی، بافت دهانه رحم بصورت مخروط (Cone) برای تشخیص و درمان ضایعات دهانه رحم برداشته می شود، اغلب سبب این مشکل می شوند.
5- وجود آنتی بادی علیه اسپرم در ترشحات دهانه رحم
6- درمان با داروهایی همچون کلومیفن، ،Tamoxifen، پروژسترون، دانازول که همگی برای درمان ناباروری استفاده می شوند می توانند مانع تولید موکوس خوب شوند.
7- کاهش قابلیت کش آمدن موکوس می تواند ناشی از كاهش سطح استروژن سرم (نامناسب بودن وضعيت تخمك) مي باشد.
به خاطر بسپارید که تست غیر طبیعی زمانی دارای ارزش است که تست های غیرطبیعی تکراری در شرایط کاملاً مناسب حاصل شود.


[1] . Post Coital Test(=PCT)

[2] . Ferning Test

[3] . Spin Barkeit


نظرات

 

  • سئوال:
    ببخشين اگه كسي اين مشكل رو داشته باشه با اي يو اي مشكلش حل ميشه؟؟؟؟

    من شوهرم ازو اسپرمه و تا حالا دوازده بار اي يو اي انجام دادم با اسپرم ااهدايي

    با اينكه خودم هيچ مشكلي ندارم و تخمك گذاريم خوبه لاپراسكوپي هيسترو و عكس رنگي هم انجام دادم و همگي خوب بودن ولي بازم نميشه كه نميشه ميخواسم بدونم ميشه منم اين مشكل رو داشته باشم يا اينكه اين مشكل با اي يو اي كاري نداره؟

    جواب:
    تمام تست هایی که تاکنون انجام داده اید را برایم بنویسید.
  • سئوال:
    سلام دست گلتون درد نكنه كه جوابم رو دادين

    كارهايي كه انجام دادم

    عكس رنگي - لاپراسكوپي - هيستروسكوپي

    آزمايشاتي هست كه روز سوم پريود ميدن

    يه نوع هم ازمايش قند بودش كه تو چند مرحله ازم گرفتن

    نتايج همه اينا خوب بودش

    فقط يه سري پرولاكتينم بالا رفته بود كه ام ‌آر اي هم رفتم و دكتر گفتش مشكلي نيست و هر شب نصفي بروموكريپتون ميخورم

    ولي خيلي پر مويي دارم

    با اينكه پرولاكتينم الان نرمال هسش ولي پرمويي دارم

    جواب:
    اگر تست تستوسترون، DHEA-SO4، DHT، Free Testostrone نرمال است یک سونوی در روز سوم سیکل انجام دهید که در صورت وجود کیست مشخص شود. چون به هر حال تا علت پرمویی مشخص نشود احتمال عدم تخمک گذاری بالاست.
  • سئوال:
    يه پيغام خصوصي دارم

    بعضي وقتا ميگم اين كه منفي ميشه شايد اسپرمهاي خوب نباشه

    جواب:
    به مراکز ناباروری مثل رویان، ابن سینا ، نوید و ... تماس بگیرید.
  • سئوال:
    سلام من در هفته 26 بارداری هستم
    مدت 10 روز است وقتی بلند میشم حرکت می کنم بعد چند دقیقه متوجه میشم که شلوار زیر خیس میشن
    البته نه زیاد مثلا به اندازه یک ته استکان.
    ده روز پیش که به دکتر مراجعه کردم دکتر گفت که اب دور بچه کم شده و باید استراحت کنم توی این ده روز هر روز یکی دوبار بدلیل تحرکات نشتی داشتم
    ولی امروز وقتی دکتر رفتم دیدم اب دور بچه همانقدر است و دکتر گفت نباید از این کمتر شود این ده روز اخیر مقدار اب مصرفی را دوبرابر کردم
    ولی وقتی از دکتر پرسیدم این روزا زیاد اب می خورم تا اب بچه جبران بشه دکتر گفتند این اصلا تاثیری برا آب بچه ندارد و حالا دودل...

    جواب:
    توصیه می شود استراحت مطلق کنید و مصرف مایعات را زیاد کنید.
  • سئوال:
    سلام. ممنون از راهنماییاتون.
    من ازمایش pct دادم و زیر میکروسکوپ دیدم که اسپرم شوهرم در واژن من 100 در 100 بی تحرکه. به نظرتون این مشکل با قرص ویتامین قابل حله یا آی یو آی تضمینش بیشتره؟
    منتظر جوابتون هستم

    جواب:
    باید علت بی تحرک شدن مشخص شود اگر ناشی از عفونت باشد درمان آنتی بیوتیکی، اگر ناشی از وجود آنتی اسپرم آنتی بادی باشد درمان کورتونی انجام شود و در غیر اینصورت باید IUI انجام شود.
  • سئوال:
    من بدلیل بالابودن تستوسترونم دوسالی هست که از قرص سیپروترون کامپاند استفاده میکردم الان قصدباردارشدن دارم ولی ازطرفی هروقت این قرصارو قطع کردم پریودم نامنظم شده.لطفابه من بگید چکارکنم؟میترسم این قرصاتواین مدت به باروریم ضرر رسونده باشن

    جواب:
    تا زمانی که تستوسترون بالا باشد احتمال بارداری خیلی کم می شود بعد از بارداری تحت نظر پزشکتان می توانید مصرف آن را قطع کنید.
  • سئوال:
    سلام و خسته نباشید من روز دقیق تخمک گذاریمو نمیدونم کی هستش اولین روز لک بینیم 14 هر ماهه لطفا راهنماییم کنید و متشکرم

    جواب:
    باید بین 30 تا 31 هر ماه باشد ولی با این وجود از کیت های تخمک گذاری از روز 25 استفاده کنید.
  • سئوال:
    من همشه سیکل پریودم منظم بود.1 اسفند تا 7 اسفند پریود شدم.و11اسفند از 5 عدد قرص ال دی استفاده کردم و 18 اسفند دوباره پریود شدم تا 6 فروردین-سونوگرافی انجام دادم و گفتند تخمدان چپم کوچیک شده-آزمایشم نشون داد که پرولاکتینم 1239 هست .الان برام رادیولوژی نوشتن.و قرص هفته ای 1عددdastinexوخیلی نگرانم.آیا من در آینده مشکلی برای بارداری دارم؟؟؟تا کی باید قرص بخورم(من مجردم)

    جواب:
    رادیولوژی از کف جمجمه برایتان نوشته شده است؟؟
    تا زمانیکه پرولاکتین تان نرمال شود باید دارو را مصرف کنید.
  • سئوال:
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما
    بهترین حالت نزدیکی برای باردار شدن چه حالتیه ؟

    1-2 روز قبل و بعد از تخمک گذاری هر 48 ساعت یکبار
  • سئوال:
    سلام این سوال خانم هستی من فکرکنم بابت مدلهای نزدیکی سوال کردن چون میگوینددربعضی حالتهای نزدیکی اسپرمها دقیقادردهانه رحم خالی میشوند؟اگردرست است کدام وضعیت بهتراست؟

    جواب:
    ارتباطی ندارد.
  • سئوال:
    ببخشیدسوال دیگری داشتم چراگفتیدهر48ساعت یکبارنزدیکی چون من قصدبارداری دارم میخواستم برای اطمینان شبی یکبارانجان دهم ایامشکلی پیش نمیاید؟

    جواب:
    با هر بار نزدیکی از تعداد و کارآیی اسپرم ها کم شده و در نتیجه باید 48 ساعت برای تولید اسپرم ها فرصت ایجاد کنیم.
  • سئوال:
    یک سوال دیگردربالاگفتیدبه دنبال نزدیکی اسپرم به طورصحیح داخل واژن قرارگرفته باشد؟چطوراینرابفهمیم؟
    اخرمن بعدنزدیکی تایک ساعت تکان نمیخورم ولی همانطوردرازکشیده احساس میکنم مایع منی ازواژن من خارج میشودوبعدبلندشدن ورفتن به دستشویی وحمام هرچی داخل مانده انهاهم درمیایدایااین درنزدیکی طبیعی است؟ممکن است باردارنشوم؟درصورتی که تمام شرایط دیگرمثل تخمک گذاری وفعال بودن اسپرمهاو...همه فراهم بوده باشد.

    جواب:
    تا دو ساعت به صورت طاقباز دراز کشیده و پاهایتان را به سمت شکم خم کنید.
    • سئوال:
      ببخشید درجواب سعیده گفته بودید به صورت طاقباز من نمیدونم یعنی چه جوری؟

      جواب:
      یعنی پشت رو به تشک و صورت رو به بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • سئوال:
    یک سوال هم داشتممیخواستم ببینم اگرطبق کیت تخمک گذاری روزتخمک گذاری خودراحدس زده باشم ایاازمایش خون بارداری که گفتیدبعد9تا10روزبعدتخمک گذاری بارداری رانشان میدهدایاممکن است دریک ازمایشگاه نشان ندهدیعنی خوب ازمایش راانجام ندهند؟یانه ازمایشی است که همه ازمایشگاههامیتوانندبه درستی انجام دهند؟

    جواب:
    بهتر است با روش ECL انجام شود.
  • سئوال:
    چه زمانی می توانیم آزمایش ادرار را در منزل برای تشخیص بارداری انجام دهیم؟قبل از عقب انداختن قاعدگی یا بعد از آن؟

    جواب:
    سه روز قبل از قاعدگی می تواند این تست ها مثبت شوند
  • سئوال:
    باسلام. من سیکل 30 روزه دارم. روز 9 شروع خونریزی بوده. درتاریخ 23 پارگی کاندوم داشتم 6ساعت بعد از ان اولین قرص لونژیل مصرف کردم و12 ساعت بعدقرص دوم.48 ساعت بعداز نزدیکی اول مجدد نزدیکی داشتم و سهوا کنترل نشده. بعداز ان از دستشویی استفاده کردم. احتمال بارداری چقدر است. با تشکر

    جواب:
    اگر منظورتان روز 23 سیکل می باشد احتمالش خیلی کم است.
  • سئوال:
    با سلام من یک پسر 5 ساله دارم ودرحال حاضر مایل به داشتن فرزند دوم هستم ولی بنظر خودم دچار مشکل ناباروری شده ام چون بدون پیشگیری نزدیکی میکنیم و در این 5 سال باردار نشده ام.البته پارسال مشکل کم کاری تیرویید داشتم البته فقط تی اس اچ بنده طبق استانداردآزمایشگاه که بین 0.9تا 4.2 نرمال محسوب میشد برای من 5.8 بود وبا2 ماه مصرف نصف لووتیروکسین روزانه نرمال شد و تا 4ماه مصرف دارو را قطع کردم باز در حد نرمال بود ولی 2 ماه بعد آزمایش مجدد دادم تی اس اچ ام کمی بالاتر از نرمال بود حالا نمیدونم باید دارو رو شروع کنم یا این نوسان جزئی نرماله شایدم مشکل ناباروری ایجاد...

    جواب:
    به هر حال کم کاری تیروئید باعث عدم تخمک گذاری می شود و بهتر است تحت نظر پزشک متخصص غدد TSH تان نرمال کند.
  • سئوال:
    باسلام و خسته نباشيد
    من مدت 7 ماهه که اقدا کردم ولي باردار نشدم
    آزمایش پاپ اسمیر و پی سی تی انجام دادم


    P_C_T after 2 hr
    PH 8
    Color&Appearance Semi clear
    R.B.C 0-1/hpf
    W.B.C Plenty/hpf
    Epithelial Cells 0-1/hpf
    Count Of Sperm 40-45/hpf
    Motility 2-3/hpf




    PAP Smear

    (Specimen type: Conventional Smer(pap smear
    Specimen adequacy: Satisfactory for evaluation
    Interpretation/Result: Negative for intraepithelial Lesion or malignancy

    Papanicolaou classification:P1
    Inflammation:Mild


    نظدتون راجع به کل آزمايش چيه؟
    تحرک مشکل دارد ولی نوع تحرک را ننوشته اید.

    mtility کم نيست؟
    بله کم است.

    چرا wbcگفته زياد آيا به خاطر Inflammation:Mild...
    کمی این دو با هم متناقض هستند تست را تکرار کنید.
  • سئوال:
    ممنون از پاسختون
    ببخشید که اینو میپرسم
    این آمایش رو به پزشکم نشون دادم
    میگه موتیلیتی خوبه و حتی اگه 1 هم بود اشکال نداشت.میشه بگید رنج نرمال موتیلیتی توی pctباید چندتاhpfباشه؟
    حداقل باید 10 اسپرم با گرید سرعت Rapid Progressive و Slow Progressive وجود داشته باشد.

    میگمwbcچرا نوشته زیاد میگه wbc واژن باید زیاد باشه.میشه رنج نرمال wbc رو هم بنویسید؟
    کمتر از یک WBC به ازای هر سلول اپی تلیال

    میگم التهاب ملایم یعنی عفونت میگه نه التهاب ملایم رو همه دارند.آره؟
    بله در حد Mild مشکلی ندارد.


    به خدا موندم دیگه
    توی قسمت موتیلیتی نوع نوشته نبود
    فقط همون 2-3 / hpf
    ممنونم به خاطر لطفی که دارید
  • سئوال:
    با عرض سلام و خسته نباشید
    من 8 ماهه که روزی نصف قرص لووتیروکسین می خورم چون خیلی کم TSH ام بالا بود حتی دکتر گفت این مقدار بالا بودن ممکنه طبیعی هم باشه. بهرحال8 ماهه قرص رو میخورم و تحت نظر پزشک هستم تا کاملاً نرمال بشه .دکتر هم بهم اجازه بارداری داده ولی 4 ماهه واسه بارداری اقدام کردم هنوز خبری نشده خیلی نگرانم خواهش می کنم راهنماییم کنید؟

    جواب:
    نگران نباشید و تمام تست های که تاکنون انجام داده اید را برایم بنویسید.
  • سئوال:
    سلام آزمایشگاه نیلو
    میخواستم جواب این ٱزمایش اسپرم همسرم رو برام آنالیز کنین.
    valume=3.5
    liquifaction time=34
    viscosity=normal
    ph= 7.5
    Sperm count=72
    Grada (fast progressive motile)=5
    Grad b (poor progressive motile)=30
    Grad c (non progressive motile )=25
    Grad d (non motile )= 40
    Normalmorfphology=23
    Abnormal morphology= 77
    Head pathology =96
    Midpiece pathology=2
    Tail pathology=2
    w.b.c=3-4
    r.b.c=0-1
    Ep cell= 0-1
    Round cell = 3-4
    Agglutination = negative
    ضمنا این ازمایش در شرایط خوب نبود همرا با استرس و در هوای گرم بود
    باتشکرازشما

    جواب:
    با توجه به استانداردهای جدید سازمان بهداشت جهانی تمام پارامترهای تست فوق در محدوده نرمال می باشد.
  • سئوال:
    سلام، ممنون از اینکه جواب دادید. من قبل از اقدام به بارداری دکتر زنان رفتم یه آزمایش خون دادم دکتر گفت یه مقدار tsh ام بالاست و باید برم پیش متخصص غدد به خواست دکتر غدد آزمایش t3, t4, tsh رو دادم که t3 و t4نرمال بود و فقط tsh ام خیلی کم بالا بود نرمالش 4.5 بود واسه من 5 بود. بعد از دو ماه مصرف نصف قرص لووتیروکسین tsh پایین اومد و دکتربهم اجازه بارداری داد با این حال هر دو ماه یکبار همین آزمایشها رو تکرار می کنم و همچنان 6 روز تو هفته نصف قرص مصرف میکنم. البته یه تست anti tpo هم به درخواست فوق تخصص غدد دادم که مثبت بود (555). که دکتر گفت با مصرف همین قرص اونم حل میشه. ولی تست...

    جواب:
    ولی تست... ؟؟؟؟
  • سئوال:
    سلام ، خسته نباشید. نمی دونم چرا پیغامم نصفه رسیده. پرسیده بودم تست خاصی باید بدم یا همین آزمایشهایی که دادم کافیه؟

    جواب:
    کامنتتان را کامل بار دیگر بگذارید.
  • سئوال:
    باز هم سلام...
    الان تو سایتتون گشتم و دیدم اون تست خاص که چند دقیقه پیش پرسیدم اسمش پی.سی.تی هست.
    برای یکی از دوستانم می خوام سوال کنم:
    ایشون آزمایش عکس رنگی رحم(چکآپ دهانه رحم و لوله های فالوپ) رو انجام دادن،آزمایش هیتروسکوپی و آی.یو.آی رو هم انجام دادن.که جوابش طبیعی بوده.
    آزمایش اسپرموگرام رو انجام دادن که اون هم طبیعی بوده.
    از داروهای خوراکی و تزریقی به نام منوگون،HCG (هورمونی) هم استفاده کردن.
    تمام آزمایشاتشون هم طبیعی بوده!
    اما الان بعد 1 سال هنوز حامله نشدن!
    این آزمایش PCT باید به تشخیص دکتر انجام بشه؟اگر بله آمادگی برای این آزمایش چطوریه؟
    در...

    جواب:
    2-3 روز قبل از آزمایش نباید نزدیکی شود و درست روز تخمک گذاری باید ساعت 6 صبح نزدیکی کرده و تا 4 ساعت بعد بدون حرکت اضافه خودتان را به آزمایشگاه برسانید.
  • سئوال:
    ممنون از جوابتون...لطف کردید...
    یه سوال دیگه: آین آزمایش تزریقیه؟درد داره؟

    جواب:
    خیر، نمونه برداری از ترشحات واژن است.
  • سئوال:
    باعرض سلام وتشکر ازاین سایت بسیار مفیدشما
    من از 1/91شروع به خوردن قرص جلوگیری کردم ولی متاسفانه دردر10/3/91قاعدگی من 10روزبه صورت لکه بینی بود رفتم دکتر سونوگرافی انجام دادم گفت تخمدانت ورم داره ،کیست های ریز هم داره،تنبلی تخمدان هم داری برای لکه بینیم مدروکسی پرژسترون وetisterone نوشت وگفت هروقت خواستی جلوگیری نکنی ابتدا 10روز ازروز5 قاعدگی پرژسترون بخور بعد شروع کن کلومفین بخور چون تخمدانها تنبل هستند نیاز به کمکی داری ولی همان اول که داروهارا خوردم لکه بینیم تمام شدولی ماه بعد عادت نشدم ودرماه بعد (1/5/ 91 شروع شد ولی به صورت لکه بینی و8روزطول کشید بعداز...

    جواب:
    تمام آزمایشاتی که تاکنون انجام داده اید را برایم بنویسید.
  • سئوال:
    Urinary bladder is normal with no stone or wall thickening. این جواب سونوگرافی اول
    Uterus is normal in size and echo pattern with no sign of mass lesion or endometrial thickening(8mm).
    Both ovaries are enlarged measuring 13 and 14cc respectively associated with increase storma and multiple small peripheral cysts indicative of PCO.
    The CUL-DE-SAC is free of fluid ,collection or mass lesion.
    : urinary bladder is normal with no stone or wall thickening .Uterus is normal in size جواب سونو دوم
    (80*30*50mm)and echopattern with no sign of mass lesion or endometrial thickening (4mm).
    Both ovaries have normal sizes and echo pattern with few peripheral small cysts.nodominant follicle is seen in both ovaries . The CUL-DE-SAC is free of fluid ,collection or mass lesion.
    Test. Beta HCG level…….2mlu/ml in pregnancy>50
    TSH…….0.8 mlu/ml 0.4-6.3

    جواب:
    در سونوی اول تشخیص تخمدان پلی کیسیتک داده شده است ولی در سونوی دوم نه ولی فولیکول فعالی داده نشده است.
    جواب تست های هورومونی تان را در روز سوم پریود برایم بنویسید با شرح دقیق وضعیت کلینیکی تان
    • سئوال:
      سلام خیلی ناراحتم به نظر شما باردار می شوم .امیدی هست ؟فلیکول فعال ندارم بدیا خوب ؟من کلومفین را ادامه بدم یا قطع کنم؟

      جواب:
      در هنگام گذاشتن کامنت هر گونه اطلاعاتی که از قبل هم رد و بدل شده است را بنویسید؟؟؟
      • سئوال:

        در سونوی اول تشخیص تخمدان پلی کیسیتک داده شده است ولی در سونوی دوم نه ولی فولیکول فعالی داده نشده است.
        جواب تست های هورومونی تان را در روز سوم پریود برایم بنویسید با شرح دقیق وضعیت کلینیکی تان


        سئوال:
        سلام خیلی ناراحتم به نظر شما باردار می شوم .امیدی هست ؟فلیکول فعال ندارم بدیا خوب ؟من کلومفین را ادامه بدم یا قطع کنم؟

        جواب:
        به سئوال من جواب ندادید هر تست و سونویی که تاکنون انجام داده اید را برایم بنویسید. هر مشکلی هم باشد به هر حال راه درمان وجود دارد.
        • سئوال:
          Urinary bladder is normal with no stone or wall thickening. سونوگرافی اول
          Uterus is normal in size and echo pattern with no sign of mass lesion or endometrial thickening(8mm).
          Both ovaries are enlarged measuring 13 and 14cc respectively associated with increase storma and multiple small peripheral cysts indicative of PCO.
          The CUL-DE-SAC is free of fluid ,collection or mass lesion.
          : urinary bladder is normal with no stone or wall thickening .Uterus is normal in size سونو دوم
          (80*30*50mm)and echopattern with no sign of mass lesion or endometrial thickening (4mm).
          Both ovaries have normal sizes and echo pattern with few peripheral small cysts.nodominant follicle is seen in both ovaries . The CUL-DE-SAC is free of fluid ,collection or mass lesion.
          Test. Beta HCG level…….2mlu/ml in pregnancy>50
          TSH…….0.8 mlu/ml 0.4-6.3
          اینها را قبلا فرستادم وشما جوابدادیددر سونوی اول تشخیص تخمدان پلی...

          جواب:
          بدلیل تناقض جواب در دو سونو با پزشکتان مشورت کنید.
  • سئوال:
    باعرض سلام وتشکر ازاین سایت بسیار مفیدشما
    من از 1/91شروع به خوردن قرص جلوگیری کردم ولی متاسفانه دردر10/3/91قاعدگی من 10روزبه صورت لکه بینی بود رفتم دکتر سونوگرافی انجام دادم گفت تخمدانت ورم داره ،کیست های ریز هم داره،تنبلی تخمدان هم داری برای لکه بینیم مدروکسی پرژسترون وetisterone نوشت وگفت هروقت خواستی جلوگیری نکنی ابتدا 10روز ازروز5 قاعدگی پرژسترون بخور بعد شروع کن کلومفین بخور چون تخمدانها تنبل هستند نیاز به کمکی داری ولی همان اول که داروهارا خوردم لکه بینیم تمام شدولی ماه بعد عادت نشدم ودرماه بعد (1/5/ 91 شروع شد ولی به صورت لکه بینی و8روزطول کشید بعداز...

    جواب:
    به یک متخصص زنان مراجعه کن و آزمایشات هورمونی تان را دقیق اندازه گیری کنید.
  • سئوال:
    :SPECIMEN ADEQUACY: satisfactory for evalution , Endocervical/ transformation zone جواب پاپ سمیر component . GENERAL CATEGORIZATION : negative for intraepithelial lesion or malignancy.
    INTERPRETATION /RESULT, OTHER NON NEOPLASTICFINDINGS : Associated with inflammation.

    جواب:
    یک مقدار التهاب دارید و از نظر سلولهای بدخیم هیچ چیز خاصی دیده نشده است.
  • سئوال:
    سلام خسته نباشید
    میشه راجب تخمک گذاری توضیح بدهید تا بدونم چه روزی هست؟ یا چطوری باید حساب کنم؟
    ممنون از این که به سوالات با حوصله جواب میدین.

    جواب:
    در سیکل های منظم روزی که باید در سیکل بعدی پریود شوید 14 روز کم کنید.
  • سئوال:
    با سلام و خسته نباشید الان 4 روز از زمان پریدم گذشته اگر از بیبی چک استفاده کنم نشون میده که باردار هستم یا نه؟
    با توجه به اینکه علائم دارم ولی تا 4 ماه پیش پلی کیستیک داشتم و پرید های نامنظم ولی طی این 4 ماه پرید تقریباً منظم با فاصله 3-4 روز داشتم ولی در مطالبتون خوندم که کسانیکه پلی کیستیک دارن احتمال سقط جنین در آنها زیاده و این باعث ترس در من شده و از اینکه حتی آزمایش بدم که حامله هستم یا نه میترسم( این بارداری دوم منه)

    جواب:
    به هر حال باید هر چه سریعتر آزمایش بدهید.
  • سئوال:
    سلام می خواستم بدون جواب ازمایشم چطوری هستش؟
    PH6
    Color&Appearance watery & cherr
    R.B.C 0-1/hpf
    W.B.C 10-12/hpf
    EP 16-18
    Count Of Sperm 50/hpf
    Motility 0
    Spinbarket 3 cm
    +fern 3

    جواب:
    کمی عفونت دارید و اسپرم ها در محیط واژن فاقد حرکت می باشند که احتمالأ با درمان عفونت در صورتیکه آزمایش اسپرموگرام مشکلی نداشته باشد قابل درمان می باشد.
ابزارها

جستجو در سایت

 

ورود به سایت

نام کاربری:
کلمه عبور: